VIDEO Prima News: Turiștii blocați pe aeroporturi, la capătul răbdării

VIDEO Prima News: Turiștii blocați pe aeroporturi, la capătul răbdării
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iul 2023

Problemele pe aeroporturi par că nu se mai sfârșesc. Înarmați-vă cu răbdare, pregătiți-vă pentru ore multe de așteptare și bani în plus ca să vă plătiți zboruri suplimentare, dacă doriți să ajungeți totuși în vacanță. Mii de români arată cu degetul spre companiile aeriene low-cost care anulează zboruri, fără explicații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Peste 8 ore au fost nevoiți, recent, să aștepte pe aeroportul din Cluj pasagerii unei curse spre Germania. Oamenii au ajuns la disperare, pentru că inclusiv cei mici au rămas fără scutece și fără mâncare, arată Prima News.

FOTO Fundația Pro Economica, având sprijinul Guvernului Ungariei, a inaugurat un hotel în Sovata CITEȘTE ȘI FOTO Fundația Pro Economica, având sprijinul Guvernului Ungariei, a inaugurat un hotel în Sovata

A fost atunci o zi de foc, la propriu, pentru cei 227 de turiști care ar fi trebuit să plece la ora 13 de pe aeroportul din Cluj spre Memmingen, în Germania.  Fără prea multe explicații, cursa a fost amânată, iar oamenii au rămași blocați pe aeroport. Iar în ultimele săptămâni au fost tot mai multe astfel de situații. Deja mii de români sunt pregătiți să dea în judecată companiile.

Autoritățile sunt însă legate de mâini și spun că  ANPC nu poate amenda operatorii cu sedii în alte țări. Numărul curselor cu probleme ale operatorilor low-cost crește semnificativ și în acest sezon, iar tot mai mulți călători sesizează nereguli în ceea ce privește programul zborurilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
turisti
aeroport