Prețurile la cazare pe litoral cresc cu până la 20%. Tarifele în Mamaia nu coboară, în general, sub 10 lei, indiferent că e vorba de o înghețată, gogoși, plăcinte sau o bere la draft

Prețurile la cazare pe litoral cresc cu până la 20%. Tarifele în Mamaia nu coboară, în general, sub 10 lei, indiferent că e vorba de o înghețată, gogoși, plăcinte sau o bere la draft
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iul 2023

De joi, cresc prețurile pe litoral, deoarece se intră în vârful sezonului estival, iar turiștii care vin la mare vor plăti mai mult cu 15-20%, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Constanța.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

La trei stele, în Mamaia, cazarea pleacă de la 300 de lei camera dublă pe noapte, preț de agenție, dar poate ajunge, în funcție de condiții, și la 500 lei cu mic dejun inclus.

Veniturile Tesla au crescut ușor, dar marja operațională scade pentru prima dată sub 10% CITEȘTE ȘI Veniturile Tesla au crescut ușor, dar marja operațională scade pentru prima dată sub 10%

La patru stele e greu să mai găsești o cameră sub 500 de lei, iar atunci când vorbim de cazare cu demipensiune, o noapte ajunge la cel puțin 800 de lei.

Ceva mai ieftină este, în medie, cazarea în Eforie Nord și în stațiunile din sudul litoralului, unde o cameră în regim all inclusive pleacă de la 850 de lei.

Mulți români care pot plăti și cu tichete de vacanță preferă serviciile complete, care le asigură masa, șezlongurile pe o plajă privată, acces la piscină, dar și facilități pentru copii și spectacole de divertisment.

 „Țara bitcoin” a înregistrat o revenire miraculoasă anul acesta CITEȘTE ȘI „Țara bitcoin” a înregistrat o revenire miraculoasă anul acesta

Cel mai ieftin se mănâncă la autoservire, unde un prânz cu două feluri de mâncare pleacă de la 40-50 de lei și sunt terase care-și atrag clienții cu meniurile zilei de la 30-40 de lei.

Tarifele în Mamaia nu coboară, în general, sub 10 lei, fie că este vorba de o înghețată, gogoși, plăcinte sau o bere la draft, iar cei care vor să închirieze un șezlong trebuie să plătească de la 40 lei în sus, în funcție de zonă.

viewscnt
Afla mai multe despre
litoral
cazare