VIDEO Prima TV: Cozi uriașe la granița cu Bulgaria, după schimbarea regulilor

VIDEO Prima TV: Cozi uriașe la granița cu Bulgaria, după schimbarea regulilor
scris 2 sep 2021

Românii care au plecat în vacanță în Bulgaria au început concediul cu o repriză de nervi în vamă. Cozile la care au stat au fost uriașe. Statul vecin cere documente care să ateste vaccinarea, testarea sau să fi avut Covid-19, trecerea frontierei s-a făcut prin punctele în care există cadre medicale. În Vama Veche cozile de mașini s-au întins pe mai bine de trei kilometri.

Românii pot intra în Bulgaria doar prin punctele de frontieră unde este personal medical și doar cu certificat COVID digital valid pentru vaccinare, trecere prin boală sau test, arată Prima TV.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

La Vama Veche, medicii bulgari le-au verificat românilor documentele de vaccinare sau testele. Coada de mașini pe sensul de ieșire din România avea mai bine de 3 kilometri.

Odată cu trecerea orelor, numărul mașinilor a tot crescut, mai ales că cei care au plecat în vacanță în Bulgaria, au ajuns întâi la Negru Vodă, iar pe acolo nu puteau trece. Oamenii au făcut un ocol de zeci de kilometri până în Vama Veche.

eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace CITEȘTE ȘI eMAG Seller Credit – finanțare cu dobândă zero pentru cei care vând prin eMAG Marketplace

Autoritățile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul General al Poliției de Frontieră Române ca au emis noi reglementări privind condițiile de călătorie începand de azi. Între categoriile speciale de persoane exceptate de la cerința prezentării de documente COVID la intrarea în Bulgaria se află persoanele care doar tranzitează țara vecină precum și copiii de până la 12 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
bulgaria
granita