VIDEO Prima TV: Schimbul de case, nou trend în turism

VIDEO Prima TV: Schimbul de case, nou trend în turism
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 sep 2022

Un concept turistic popular în afară țării câștigă teren în România. Vorbim despre cazarea la schimb. Mii de oameni și-au transformat propriile case în destinații de vacanță. În contrapartidă, primesc locuințele celor veniți să-i viziteze.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Scene care până înaintea pandemiei puteau fi văzute în România doar în filmele de la Hollywood au devenit realitate și la noi. Impulsionați de tarifele în creștere în unitățile de cazare tradiționale, tot mai mulți români apelează la această metodă neconvențională pentru a putea ajunge în destinațiile mult visate, arată Prima TV.

DOCUMENT Fiscul va publica și lista tuturor contribuabililor care nu au datorii bugetare. Taxele vamale, accizele și TVA, excluse de la acordarea eșalonării la plată. 7 modificări fiscale pregătite CITEȘTE ȘI DOCUMENT Fiscul va publica și lista tuturor contribuabililor care nu au datorii bugetare. Taxele vamale, accizele și TVA, excluse de la acordarea eșalonării la plată. 7 modificări fiscale pregătite

Avantajul evident pe care-l găsesc turiștii în acest tip de concedii este că elimină orice cost legat de cazare. 

În momentul de față, pe piața românească există aproximativ 10.000 de locuințe pe care proprietarii le oferă la schimb pentru perioada concediilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
case
turism