Wizz Air angajează însoțitori de bord în București și Cluj

Wizz Air angajează însoțitori de bord în București și Cluj
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 11 feb 2016

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță noi sesiuni de recrutări pentru bazele din București și Cluj, ca parte a planului de dezvoltare pentru anul 2016.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Candidații care doresc să se alăture echipei de însoțitori de zbor de la baza din București vor avea interviuri în datele de 15 februarie, 22 februarie și 1 martie, iar cei din Cluj, pe 22 februarie.

Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, aplicanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții: vârsta peste 18 ani, să dețină un pașaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenți în engleză atât în scris, cât și vorbit, să știe să înoate, să aibă experiență în relația cu clienții dar și să poată ajunge la aeroport în maximum o oră. Un plus vor avea cei care au abilități excelente de comunicare, cei care sunt flexibili pentru programul în schimburi și cei care se integrează și lucrează ușor într-o echipă.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală și de Est, care operează o flotă de 66 de aeronave Airbus A320 și A321 și oferă mai mult de 400 de rute de la 23 de baze, ce asigură conexiunea între 118 destinații din 38 de țări.

Compania maghiară are peste 2.600 de angajați și a transportat anul trecut 19,2 milioane de pasageri.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
angajari
stewardesa
avioane
low-cost