Wizz Air zboară de la Suceava către Milano și Londra

Wizz Air zboară de la Suceava către Milano și Londra

Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air

Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 3 aug 2016

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a operat, miercuri, primul zbor de pe aeroportul internațional "Ștefan cel Mare" Suceava spre Milano (Bergamo). Cursa va avea o frecvență de două zboruri pe săptămână, miercurea și duminica.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai mare linie aeriană din România ca număr de pasageri.

Din 19 august, compania cu acționariat maghiar va opera, tot de la Suceava, patru curse pe săptămână către Londra (Luton).

Intrată pe piața românească în 2007, compania maghiară a transportat până acum spre și dinspre România peste 25 de milioane de pasageri.

Boeing și-a îmbunătățit estimările privind vânzările mondiale de avioane în următorii 20 de ani CITEȘTE ȘI Boeing și-a îmbunătățit estimările privind vânzările mondiale de avioane în următorii 20 de ani

Wizz Air a anunțat, totodată, că reduce cu 25% toate tarifele pe rutele din România pentru rezervările efectuate pe 3 august, până la miezul nopții.

Wizz Air operează o flotă de 71 de aeronave Airbus A320 și A321 și asigură peste 450 de rute de la 25 de baze, facilitând conexiunea între 124 de destinații din 38 de țări. 

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
zboruri
suceava