Vanoverbeke nu va mai coordona IKEA România

Vanoverbeke nu va mai coordona IKEA România

Stefan Vanoverbeke

Profit.ro
Profit.ro
scris 2 apr 2019

Stefan Vanoverbeke, CEO-ul IKEA South-East Europe, care gestiona și operațiunile din România de aproape 4 ani, va prelua funcția de Global Deputy Retail Operations Manager în cadrul Grupului Ingka.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Stefan Vanoverbeke își va exercita noul rol din Malmo, Suedia, și va gestiona operațiunile IKEA în Canada, Marea Britanie, Irlanda, Elveția, Austria, Republica Cehă, Ungaria, Slovacia, Rusia și India.

GRAFICE Guvernul dă pe salarii și pensii peste 85% din ce strânge din venituri fiscale și contribuțiile sociale. Este cel mai ridicat nivel începând din 2010 CITEȘTE ȘI GRAFICE Guvernul dă pe salarii și pensii peste 85% din ce strânge din venituri fiscale și contribuțiile sociale. Este cel mai ridicat nivel începând din 2010

Stefan Vanoverbeke s-a alăturat IKEA South East Europe în octombrie 2015, după ce anterior a condus IKEA Franța și IKEA Polonia, gestionând de atunci cu succes operațiunile de extindere în România, Croația, Serbia, Slovenia și Ucraina.

Primul magazin Ikea din România a fost deschis pe 21 martie 2007. Lucrările la al doilea magazin IKEA din București, de pe bulevardul Theodor Pallady nr. 57, construcție realizată de Bog`Art și indicată drept cel mai mare magazin al retailerului suedez din Europa de Sud-Est, au fost încheiate de ceva timp, însă IKEA a tot amânat momentul deschiderii, inițial programat pentru vara anului trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
stefan vanoverbeke
ikea