IKEA România are un nou șef. După 8 ani, Cornel Oprișan a fost promovat de grupul suedez

IKEA România are un nou șef. După 8 ani, Cornel Oprișan a fost promovat de grupul suedez
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 1 oct 2015

Grupul suedez IKEA a numit un nou retail manager pentru IKEA South East Europe, iar Cornel Oprișan, care a condus IKEA România timp de opt ani, a fost promovat și coordonează un proiect de cercetare la nivel global al Inter IKEA Systems.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, Stefan Vanoverbeke conduce din această lună operațiunile grupului din România, Croația, Serbia și Slovenia. Până în prezent, funcția de retail manager al SEE a fost ocupată de Dragan Skalusevic, iar operațiunile din România au fost conduse de Cornel Oprișan.

Oprișan va conduce un proiect de cercetare la nivel global, implementat de Inter IKEA Systems: Multi-channel transformation, în cadrul diviziei de Business and Customer Intelligence, Customer Insight Platform.

Anterior, Vanoverbeke a deținut funcția de retail manager în IKEA Franța, având o carieră de peste 15 ani în grup.

IKEA avea în august 2014 peste 355 de magazine în 47 de țări sau teritorii, dintre care 40 de magazine erau francize deținute de alte companii decât IKEA.

În România, IKEA deține un magazin în București în complexul comercial Băneasa și are în plan să deschidă încă un magazin pe Bulevardul Theodor Pallady din Capitală, unde a cumpărat un teren în acest an.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
director