Vasile Iuga, fost manager al PwC, în prezent în boardul Patria Bank și Ana Hotels, intră în acționariatul Look TV, pentru proiectul postului Profit TV

Vasile Iuga, fost manager al PwC, în prezent în boardul Patria Bank și Ana Hotels, intră în acționariatul Look TV, pentru proiectul postului Profit TV
scris 8 dec 2017

Vasile Iuga, fost manager al PwC, a preluat 24% din acțiunile Clever Media Network, care deține posturile Look TV, dar și drepturile de difuzare pentru Liga I de fotbal, anunță Pagina de Media.

Pachetul majoritar este deținut de omul de afaceri Adrian Tomșa, un apropiat al lui Zoltan Teszari, proprietarul RCS, scrie News.ro.

Iuga a condus compania de consultanță PriceWaterHouseCoopers, pentru care a lucrat 26 de ani, iar în prezent este membru în boardul Patria Bank și președintele consiliului de administrație Ana Hotels.

El se va ocupa, în principal, de proiectul de televiziune de business al companiei, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro, referindu-se la faptul că una dintre stațiile Look TV urmează să fie relansată ca stație de business, în parteneriat cu Profit.ro.

După emisiunea-record de obligațiuni la București, Papalekas atrage 340 milioane euro pentru investiții în România și Polonia și intrarea pe piața principală a Bursei din Londra: Ținta - vom fi principalul investitor de office real estate din regiune CITEȘTE ȘI După emisiunea-record de obligațiuni la București, Papalekas atrage 340 milioane euro pentru investiții în România și Polonia și intrarea pe piața principală a Bursei din Londra: Ținta - vom fi principalul investitor de office real estate din regiune

"Voi fi asociat în companie, dar, din punct de vedere operațional, voi fi implicat mai mult în proiectul televiziunii de business. Am simțit că un astfel de proiect axat pe business și pe educație economică mă atrage", spune Iuga.

În ceea ce privește proiectul postului de business, Vasile Iuga afirmă că acesta se dorește o platformă de soluții utile economiei românești, dar și una de educație economică.

"Ne dorim să fie o platformă care să poată dezvolta soluții utile economiei românești, dar să contribuie și la educația economică a societății", a spus Iuga, adăugând că va fi prezent și în programele viitorului canal de business dezvoltat de Look TV în parteneriat cu Profit.ro.

Consiliul Național al Audiovizualului a fost anunțat oficial de schimbarea de acționariat în această săptămână. 

viewscnt
Afla mai multe despre
look tv
vasile iuga
clever media network