Agenția europeană de reglementare a medicamentelor a început examinarea vaccinului Sputnik V

Agenția europeană de reglementare a medicamentelor a început examinarea vaccinului Sputnik V
scris 4 mar 2021

Agenția Europeană a Medicamentelor (AEM) a anunțat că a început examinarea vaccinului rusesc Sputnik V, o etapă crucială pentru eventuala sa utilizare în Uniunea Europeană, scrie AFP.

"AEM a început un studiu continuu privind Sputnik V, un vaccin împotriva Covid-19 dezvoltat de centrul național rusesc Gamaleya de epidemiologie și microbiologie", a anunțat agenția europeană, care are sediul la Amsterdam, scrie Hotnews.ro.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Concomitent cu acest anunț, autoritățile rusești s-au declarat pregătite să furnizeze vaccinuri pentru 50 de milioane de europeni începând cu luna iunie.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

"În urma aprobării EMA, vom fi pregătiți să furnizăm vaccinuri pentru 50 de milioane de europeni începând cu iunie 2021", a declarat într-un comunicat Kirill Dmitriev, directorul Fondului suveran rusesc, care a contribuit la dezvoltarea acestui vaccin.

viewscnt
Afla mai multe despre
sputnik v
vaccin
covid-19