Audi Ungaria investește peste 320 milioane de dolari pentru a majora producția de motoare electrice

Audi Ungaria investește peste 320 milioane de dolari pentru a majora producția de motoare electrice
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2022

Subsidiara Audi din Ungaria va investi 120 de miliarde de forinți (320,2 milioane de dolari) în vederea majorării producției de motoare pentru vehicule electrice, la fabrica sa din Gyor, a anunțat ministrul ungar al Afacerilor Externe și Comerțului, Peter Szijjarto, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Oficialul a declarat că Audi, care anterior anunțase că ar putea majora semnificativ producția la această fabrică, va începe producerea noilor motoare din 2025 și va angaja încă 500 de persoane, scrie Agerpres.

Statul, principalul beneficiar al scumpirii carburanților. La cât ar urma să ajungă prețul la pompă. PSD vrea plafonare la 7 lei CITEȘTE ȘI Statul, principalul beneficiar al scumpirii carburanților. La cât ar urma să ajungă prețul la pompă. PSD vrea plafonare la 7 lei

Audi, subsidiară a grupului german Volkswagen, susține că unitatea din Gyor este cea mai mare uzină globală de producere a motoarelor.

Veniturile fabricii Audi din Ungaria au crescut cu 2,6% în 2021, la 7,7 miliarde de euro. 

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
ungaria
motoare electrice