Băncile din Turcia au redus nivelul și tipul taxelor percepute clienților

Băncile din Turcia au redus nivelul și tipul taxelor percepute clienților
scris 11 feb 2020

Numărul comisioanelor și taxelor pe care băncile locale le percep clienților persoane fizice și juridice au fost redus iar aplicarea taxelor se va realiza mai transparent, au anunțat luni Banca Centrală a Turciei și Autoritatea de Supraveghere Bancară (BDDK), informează publicația turcă Hurriyet Daily News.

În urma adoptării măsurilor, diversele comisioane percepute de bănci persoanelor fizice vor fi reduse de la 20 la 16, a precizat BDDK.

Tranzacție în pregătire: Pepco, cu 200 magazine în România, a fost scos la vânzare. Trei fonduri de investiții, deja cu operațiuni în România, pregătesc o ofertă substanțială CITEȘTE ȘI Tranzacție în pregătire: Pepco, cu 200 magazine în România, a fost scos la vânzare. Trei fonduri de investiții, deja cu operațiuni în România, pregătesc o ofertă substanțială

Separat, Banca Centrală a Turciei a informat că numărul taxelor percepute de bănci clienților comerciali pentru produse și servicii a fost redus de la 2.400 la 51 iar aplicarea taxelor se face acum într-un mod mai transparent, scrie Agerpres.

Aceste taxe sunt oferite sub patru categorii, sub forma creditelor comerciale, pentru comerț exterior, sisteme de plăți și gestiunea numerarului.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
taxe
turcia
bddk