Bolt împrumută 50 milioane euro de la BEI pentru extinderea operațiunilor, inclusiv pentru livrarea de mâncare cu care vrea să intre și în România

Bolt împrumută 50 milioane euro de la BEI pentru extinderea operațiunilor, inclusiv pentru livrarea de mâncare cu care vrea să intre și în România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 17 ian 2020

Banca Europeană de Investiții (BEI) a acordat un împrumut de 50 milioane de euro companiei estone de ridesharing Bolt, fonduri ce vor fi folosite pentru îmbunătățirea serviciilor companiei, precum și pentru extinderea activităților pe segmentul livrărilor de mâncare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bolt (fosta Taxify) și-a lansat propriul serviciu de livrare comenzi în vara anului trecut, cu care intenționează să intre și în România.

Împrumutul de tip venture debt semnat cu BEI va ajuta compania să își dezvolte și să își extindă serviciile din domeniul mobilității.

Bolt lansează un nou serviciu în Cluj-Napoca CITEȘTE ȘI Bolt lansează un nou serviciu în Cluj-Napoca

Fondată în 2013 de frații Markus și Martin Villig, Bolt operează în prezent în 35 de țări, având 30 milioane de utilizatori. Printre investitorii companiei se numără Daimler și Didi Chuxing, corespondentul Uber de pe piața chineză.

Bolt este activă în România din 2016. În 2018, compania a deschis un centru de inginerie software în București, anunțând planuri pentru angajarea unei echipe inițiale de 50 de programatori.

Bolt concurează în România, pe zona de transport, cu Uber și Yango.

viewscnt
Afla mai multe despre
bolt
imprumut bei
finantare venture debt
extindere operatuni
livrari mancare bolt
ridesharing