Bulgaria a început negocierile cu Gazprom

Bulgaria a început negocierile cu Gazprom
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 aug 2022

Bulgaria a început negocierile cu compania de stat rusă Gazprom pentru a reveni la un contract în vederea soluționării lipsei de gaz, relatează dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"Ca guvern interimar, dorim să finalizăm ceea ce avem deja ca un acord", a declarat premierul interimar Galab Donev într-un interviu, scrie Agerpres.

Guvernul turc le-a transmis firmelor locale să nu se teamă de amenințările SUA privind încălcarea sancțiunilor: Suntem un mare centru de putere în lume CITEȘTE ȘI Guvernul turc le-a transmis firmelor locale să nu se teamă de amenințările SUA privind încălcarea sancțiunilor: Suntem un mare centru de putere în lume

Bulgaria este foarte dependentă de resursele energetice rusești, iar Rusia i-a sistat livrările de gaze, în pofida unui contract valabil până la sfârșitul anului 2022, după ce fostul premier proamerican Kiril Petkov a respins cererea Moscovei privind plata gazului natural în ruble.

viewscnt
Afla mai multe despre
bulgaria
gazprom