Compania Disney va suspenda toate afacerile în Rusia

Compania Disney va suspenda toate afacerile în Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mar 2022

The Walt Disney Company va suspenda toate afacerile în Rusia, ca urmare a „invaziei neprovocate din Ucraina”, potrivit unui purtător de cuvânt, scrie Variety.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Săptămâna trecută, gigantul media și de divertisment anunța planuri de a opri lansările de noi filme în Rusia, dar acum compania face pași către închiderea operațiunilor în această țară, scrie News.ro.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

Disney are mai multe canale de linie și mărci de produse de consum în toată Rusia, precum și un port de croazieră situat în Sankt Petersburg.

„Având în vedere atacul necruțător asupra Ucrainei și escaladarea crizei umanitare, luăm măsuri pentru a întrerupe toate celelalte afaceri din Rusia. Acest lucru include conținut și licență de producție, activități Disney Cruise Line, revista National Geographic și tururi, producții de conținut local și canale liniare”, a transmis purtătorul de cuvânt. „Unele dintre acele activități de afaceri le putem și le vom întrerupe imediat. Altele - precum cum ar fi canale liniare și anumite licențe pentru conținut și produse - vor dura timp având în vedere complexitatea contractuală”.

Comunicatul Disney subliniază că personalul din Rusia va continua să fie angajat. 

„Chiar dacă întrerupem aceste afaceri, rămânem angajați față de colegii noștri dedicați din Rusia, care vor rămâne angajați. Și continuăm să lucrăm cu partenerii noștri din ONG-uri pentru a oferi ajutor urgent și alte asistențe atât de necesare refugiaților”. 

viewscnt
Afla mai multe despre
disney
rusia