Continuă greva angajaților din sectorul căilor ferate din Grecia

Continuă greva angajaților din sectorul căilor ferate din Grecia
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 oct 2019

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru Grecia, unde marți și miercuri continuă greva angajaților din sectorul căilor ferate. Trenurile din toată rețeaua feroviară a Greciei, trenul suburban si metroul din Atena nu circulă, marți, în anumite intervale orare, iar miercuri este programată o grevă de 24 de ore.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

MAE informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Elenă că autoritățile elene și Federația Panelenă a Căilor Ferate au anunțat o nouă serie de întreruperi (greve) ale circulației mijloacelor de transport pe calea ferată din Grecia, scrie News.ro.

Ucraina reexaminează ”aproximativ 15” dosare cu privire la producătorul de gaze naturale Burisma, cu care a avut legături din 2014 în 2019 fiul lui Joe Biden, Hunter Biden CITEȘTE ȘI Ucraina reexaminează ”aproximativ 15” dosare cu privire la producătorul de gaze naturale Burisma, cu care a avut legături din 2014 în 2019 fiul lui Joe Biden, Hunter Biden

Marți, 8 octombrie, trenurile din toată rețeaua feroviară a Greciei, trenul suburban si metroul din Atena nu vor circula in intervalul 5:00-8:00, 13:00-16:00 si 21:00-24:00. Metroul din Atena nu va circula pe tronsonul Doukissis - Plakentias - Aeroportul E. Venizelos.

Miercuri, 9 octombrie, toate trenurile, trenul suburban și metroul din Atena, nu vor circula din cauza unei greve cu durata de 24 de ore.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
greva
cale ferata
metrou atena