Coronavirus: Guvernul grec a dispus ca medicii din sectorul privat să ajute sistemul public de sănătate

Coronavirus: Guvernul grec a dispus ca medicii din sectorul privat să ajute sistemul public de sănătate
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mar 2021

Grecia a dispus ca medicii din sectorul privat din regiunea Atenei să ajute sistemul public de sănătate în lupta împotriva înmulțirii noilor infectări cu COVID-19, a anunțat ministrul Sănătății, Vassilis Kikilias, potrivit Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Guvernul a cerut anterior medicilor din sectorul privat să își ofere ajutorul, în contextul în care spitalele publice din Grecia sunt copleșite de numărul mare de infectări cu COVID-19, iar secțiile de terapie intensivă rămân fără paturi. Conform executivului, este nevoie de aproximativ 200 de medici, scrie Agerpres.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

"Ministerul Sănătății a lansat acum câteva săptămâni o invitație, un apel, pentru medicii din sistemul privat, pentru a întări spitalele din Sistemul Național de Sănătate în timpul celui de-al treilea val major din pandemia de COVID-19. Din păcate, foarte puțin medici din privat s-au oferit", a declarat Kikilias.

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

El a explicat că, date fiind condițiile de urgență, Ministerul Sănătății a dispus ca medicii din privat să își ofere serviciile pentru sistemul public.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
medici