Coronavirus: Ungaria anunță noile reguli pe care le va aplica, după vaccinarea a 4 milioane de persoane

Coronavirus: Ungaria anunță noile reguli pe care le va aplica, după vaccinarea a 4 milioane de persoane
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 apr 2021

Guvernul de la Budapesta a publicat o listă de noi reguli care vor intra în vigoare atunci când numărul cetățenilor ungari vaccinați împotriva COVID-19 va atinge 4 milioane, informează agenția de presă MTI.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Declarația publicată pe website-ul guvernamental kormany.hu indică faptul că magazinele vor putea rămâne deschise până la ora 23:00 și că interdicția de circulație pe timpul nopții va începe la ora 24:00, scrie Agerpres.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Persoanele care dețin certificate de vaccinare vor putea avea acces în hoteluri, inclusiv cu copiii.

Locurile de petrecere a timpului liber închise începând din noiembrie - printre care muzee, teatre, biblioteci, cinematografe, grădini zoologice și rezervații naturale - vor fi redeschise pentru cei care fac dovada vaccinării anti-COVID-19.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Sălile de fitness și piscinele vor fi de asemenea redeschise pentru persoanele vaccinate împotriva noului coronavirus și pentru toți sportivii profesioniști cu vârste sub 18 ani.

La evenimente sportive vor putea asista până la ora 23:00 spectatori vaccinați și minori însoțiți și purtarea măștii nu va fi obligatorie în aceste cazuri.

Prezentarea unui certificat de vaccinare fals va fi sancționată cu amendă cuprinsă între 100.000 forinți (280 euro) și 1 milion de forinți (2.800 de euro) sau cu până la un an de închisoare.

Obligativitatea măștii sanitare va rămâne în vigoare în locuri publice, transport public și magazine. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
vaccin