Coronavirus: Vaccinarea anti-COVID-19 devine obligatorie pentru cadrele medicale din Ungaria

Coronavirus: Vaccinarea anti-COVID-19 devine obligatorie pentru cadrele medicale din Ungaria
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iul 2021

Guvernul Ungariei a decis să facă obligatorie vaccinarea anti-COVID-19 pentru cadrele medicale ca parte a eforturilor de combatere a pandemiei de coronavirus, a declarat premierul ungar Viktor Orban pentru postul de radio public, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Există deja anumite vaccinuri care sunt obligatorii pentru angajații din domeniul medical... am extins această regulă pentru coronavirus", a mai spus Orban pentru Kossuth Radio.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Premierul ungar a afirmat că al patrulea val al pandemiei de coronavirus a început în Europa de Vest, adăugând că Ungaria "va fi și ea afectată", notează MTI. El a insistat însă că Ungaria, cu 55% din populația sa complet vaccinată, este una dintre cele mai sigure țări din Europa în această privință, scrie Agerpres.

El a adăugat că Ungaria este prima țară din Europa care va începe vaccinarea cu a treia doză de vaccin împotriva COVID-19 de la 1 august.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Persoanele în vârstă care nu s-au vaccinat vor fi încurajate să se imunizeze, a mai spus Orban, care a adăugat că un program de vaccinare va fi lansat de asemenea în școli pentru copiii cu vârsta peste 12 ani înainte de începerea anului școlar.

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
ungaria