Dezvoltatorul austriac Immofinanz, prezent și în România, deschide în Polonia un nou centru comercial Vivo!

Dezvoltatorul austriac Immofinanz, prezent și în România, deschide în Polonia un nou centru comercial Vivo!
scris 29 sep 2017

Dezvoltatorul austriac Immofinanz, prezent și în România, a deschis un nou centru comercial sub brandul de retail Vivo! în orașul Krosno din Polonia.

Noul centru comercial are o suprafață închiriabilă de aproximativ 21.000 metri pătrați și este ocupat în totalitate. Este cea de-a zecea unitate Vivo! a grupului, care ajunge acum la o suprafață închiriabilă totală de peste 314.000 metri pătrați.

„Polonia a fost punctul de plecare pentru povestea noastră de succes Vivo!. În anul 2014, am deschis primul centru comercial în orașul Pila și, de atunci, am extins brandul în numeroase unități de retail din piețele noastre principale”, a declarat Oliver Schumy, CEO al Immofinanz.

„Centrele comerciale Vivo! generează în prezent peste 20% din veniturile noastre din închirieri, astfel că asigură o susținere stabilă a portofoliului nostru”, mai spune acesta.

Consiliul Concurenței a declanșat inspecții inopinate pe piața asigurărilor de aviație. Omniasig, Generali și Aon sunt suspectate că și-au împărțit piața CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței a declanșat inspecții inopinate pe piața asigurărilor de aviație. Omniasig, Generali și Aon sunt suspectate că și-au împărțit piața

Orașul Krosno se află în sudul Poloniei, are aproximativ 50.000 de locuitori și o rată scăzută a șomajului. 

În România, portofoliul de retail al Immofinanz include în prezent patru centre comerciale Vivo!, în Cluj-Napoca, Constanța, Baia Mare și Pitești, care sunt în prezent complet ocupate și au o suprafață închiriabilă totală de 147.000 metri pătrați.

Immofinanz este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte piețe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Grupul deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,1 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 240 de proprietăți.

Immofinanz este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia.

viewscnt
Afla mai multe despre
immofinanz
vivo
krosno