Grecia: Se redeschid plajele private și muzeele

Grecia: Se redeschid plajele private și muzeele
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mai 2021

Plajele private se redeschid sâmbătă, iar muzeele săptămâna viitoare, au anunțat oficiali din domeniul sănătății din Grecia, țară care se pregătește pentru deschiderea sezonului turistic pe 15 mai, transmite AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Muzeele se vor deschide pe 14 mai, cinematografele în aer liber pe 21 mai, cu capacitate redusă, iar teatrele pe 28 mai, scrie Agerpres.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

În luna aprilie, guvernul de la Atena a început să relaxeze măsurile restrictive impuse în luna noiembrie, permițând redeschiderea majorității magazinelor care fac comerț cu amănuntul, cu excepția centrelor comerciale.

Terasele cafenelelor și restaurantelor au putut fi redeschise pe 3 mai.

Cu toate acestea, profesioniștii din domeniul turismului nu se așteaptă la sosiri masive ale turiștilor străini până în luna iulie.

În luna aprilie, obligația carantinării a fost ridicată pentru călătorii vaccinați sau testați provenind din țările Uniunii Europene și din alte câteva țări, precum Regatul Unit și Statele Unite.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Grecia a fost puternic afectată de cel de-al treilea val al pandemiei de COVID-19, majoritatea celor peste 10.000 de decese fiind înregistrate în ultimele luni.

În total, au fost înregistrate peste 350.000 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus în Grecia, o țară cu 10.8 milioane de locuitori.

Până în prezent, au fost realizate peste 3.4 milioane de vaccinări și peste un milion de persoane au primit a doua doză.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
muzee
plaje