Grupul bancar spaniol Santander discută preluarea activelor din Polonia ale Deutsche Bank

Grupul bancar spaniol Santander discută preluarea activelor din Polonia ale Deutsche Bank
scris 17 nov 2017

Grupul bancar spaniol Santander a demarat discuții pentru preluarea celei mai mari părți din activele poloneze ale Deutsche Bank, în încercarea de a-și consolida poziția pe această piață foarte concurențială, au declarat vineri pentru Reuters două surse din apropierea discuțiilor.

Potrivit acestora, cele două părți intenționează să semneze un acord până la finele anului 2017, de preferință înaintea Sărbătorilor de Crăciun, scrie Agerpres.

Patru din zece multinaționale așteaptă o decizie de la compania-mamă privind salariile din 2018. Aproape jumătate spun că vor menține nivelul actual al netului. Unele firme vor menține netul prin beneficii CITEȘTE ȘI Patru din zece multinaționale așteaptă o decizie de la compania-mamă privind salariile din 2018. Aproape jumătate spun că vor menține nivelul actual al netului. Unele firme vor menține netul prin beneficii

Grupul bancar german Deutsche Bank a decis să vândă o parte din activele sale poloneze pentru a elibera capital în cadrul unui vast proces de restructurare a operațiunilor, care vizează concentrarea pe operațiunile de retail banking, investment banking și gestionare de active.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
deutsche bank
santander