Grupul de logistică Raben, prezent în 4 orașe din România, se extinde în Bulgaria

Grupul de logistică Raben, prezent în 4 orașe din România, se extinde în Bulgaria
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 15 nov 2019

Grupul olandez din domeniul logisticii Raben Group, intrat în urmă cu trei ani pe piața românească, s-a extins în Bulgaria, unde a inaugurat recent primul său depozit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Raben a înființat o sucursală la Sofia, parte a strategiei de creștere în sud-estul Europei.

Raben Logistics Bulgaria se va concentra pe deservirea clienților din industriile auto, chimică, textilă și alimentară și intenționează să implementeze conexiuni cu mai multe țări în care grupul este prezent, printre care Germania, România, Italia, Polonia și Ungaria.

Aplicația de livrări rapide Glovo - lansată în Polonia CITEȘTE ȘI Aplicația de livrări rapide Glovo - lansată în Polonia

Fondat în 1931, Raben Group are 10.000 de angajați în 13 țări, o rețea de depozite cu o suprafață de peste 1,1 milioane de metri pătrați și o flotă de 8.000 de mijloace de transport.

Grupul a deschis primul său depozit din România în 2016, în prezent având o capacitate de depozitare de 5.000 metri pătrați pe piața locală, în București, Arad, Cluj și Sibiu. În vară, Raben a lansat două noi conexiuni din România, către Germania și Cehia, majorând la patru numărul total de linii internaționale de distribuție.

viewscnt
Afla mai multe despre
raben group
logistica si transporturi
extindere
raben romania
raben bulgaria