Huawei va construi rețeaua 5G din Ungaria

Huawei va construi rețeaua 5G din Ungaria
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 nov 2019

Grupul chinez de telecomunicații Huawei va construi rețeaua de telecomunicații 5G din Ungaria, a declarat marți ministrul ungar al Afacerilor Externe, Peter Szijjarto, la un forum economic organizat la Shanghai, transmite MTI.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Peter Szijjarto a precizat că Huawei va colabora cu operatorii de telefonie Vodafone și Deutsche Telekom pentru a introduce tehnologia 5G în Ungaria. Szijjarto a mai spus că Ungaria se așteaptă ca societățile să respecte legile și reglementările și nu practică discriminări cu privire la naționalitate, scrie Agerpres.

Interzicerea fumatului în cafenele și restaurante a intrat în vigoare în Austria CITEȘTE ȘI Interzicerea fumatului în cafenele și restaurante a intrat în vigoare în Austria

Autoritățile de la Budapesta au demarat în luna iunie a acestui an licitația pentru atribuirea de frecvențe 5G. Autoritatea Maghiara pentru Media și Telecomunicații (NMHH) a decis să respingă participarea societății Digi Communications N.V. la licitația pentru utilizarea frecvențelor 5G în Ungaria.

Huawei este cel mai mare producător mondial de echipamente de telecomunicații. Această piață este dominată de trei companii, Huawei, Nokia și Ericsson.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
5g
ungaria