Guvernul rus a transferat peste 50% din aeronavele străine din țară în registrul propriu al Rusiei

Guvernul rus a transferat peste 50% din aeronavele străine din țară în registrul propriu al Rusiei
scris 24 mar 2022

Guvernul rus a transferat peste 50% din aeronavele străine din țară în propriul registru al Rusiei, în cadrul măsurilor necesare pentru a începe să utilizeze aeronave străine aflate în Rusia, a declarat prim-ministrul Mihail Mișustin, transmite Reuters.

Mișustin a spus că sute de aeronave străine au fost deja mutate în registrul rus, subliniind că sarcina cheie este asigurarea siguranței zborurilor, scrie News.ro.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Sancțiunile internaționale au perturbat furnizarea majorității avioanelor, pieselor și serviciilor către Rusia.

Companiile aeriene ruse au 515 avioane închiriate din străinătate. Rusia a adoptat o lege care permite companiilor aeriene ale țării să înscrie aeronavele închiriate de la companii străine în registrul de aeronave al Rusiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeronave
rusia