Guvernul rus alocă 1,15 miliarde de dolari industriei militare

Guvernul rus alocă 1,15 miliarde de dolari industriei militare

Tanc rusesc

scris 8 feb 2019

Guvernul de la Moscova va aloca 74,9 miliarde de ruble (aproximativ 1.15 miliarde de dolari) unui program de stat de dezvoltare a industriei militare, care a fost prelungit până în anul 2027, anunță agențiile de presă EFE și Interfax.

Dispoziția guvernamentală, publicată vineri pe portalul oficial de informații juridice al executivului rus, menționează că unul dintre obiectivele programului este creșterea cu 86%, în raport cu 2015, a competitivității producției industriale militare a țării, atât pe piața internă, cât și cea externă, scrie Agerpres..

Britanicii i-au confiscat jumătate de milion de lire sterline fiului fostului premier de la Chișinău Vlad Filat după ce acesta a plătit 390.000 avans pentru închirierea unui penthouse londonez CITEȘTE ȘI Britanicii i-au confiscat jumătate de milion de lire sterline fiului fostului premier de la Chișinău Vlad Filat după ce acesta a plătit 390.000 avans pentru închirierea unui penthouse londonez

Anul acesta, alocările vor fi de 5,9 miliarde de ruble (aproximativ 90 de milioane de dolari), în timp ce în 2020 vor ajunge la 8,5 miliarde de ruble (aproximativ 130 de milioane de dolari).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rusia
industrie militara