Incendiu puternic la o centrală electrică din Rusia, de pe insula Sahalin

Incendiu puternic la o centrală electrică din Rusia, de pe insula Sahalin

Sursă foto: captură Twitter

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2022

Un incendiu puternic s-a declanșat sâmbătă la o centrală electrică din Sahalin, Rusia, proaspăt inaugurată. Există suspiciuni de sabotaj intern, a transmis serviciul de presă al operatorului centralei, PJSC Sakhalinenergo, pentru Interfax.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Toți angajații GRES-2 au fost evacuați la timp de autorități și nimeni nu a fost rănit. Alimentarea cu energie a fost preluată de CET-ul Yuzhno-Sakhalinsk-1 și de turbina cu gaz Nogliki.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori

Incendiul s-a produs într-o clădire a centralei electrice GRES-2 din satul Ilinskoye, de pe insula Sahalin. Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al Direcției Principale a Ministerului Situațiilor de Urgență pentru Regiunea Sahalin. Datele preliminare spun că un turbogenerator a luat foc, motiv pentru care specialiștii au fost nevoiți să oprească energia electrică.

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Este posibil să avem fluctuații considerabile pe piața criptomonedelor în perioada următoare CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Este posibil să avem fluctuații considerabile pe piața criptomonedelor în perioada următoare

Angajații centralei au eliminat un incendiu în compartimentul turbinei. Dar focul a izbucnit din nou cu vigoare. Compartimentul turbinei este în flăcări. Situația este agravată de vântul puternic din zonă, a relatat presa rusă.

viewscnt
Afla mai multe despre
incendiu centrala electrica rusia sahalin
incendiu rusia
sabotaj rusia