Insula Thassos oferă vacanțe gratuite pentru pompierii români care ajută la stingerea incendiilor. Cu o condiție

Insula Thassos oferă vacanțe gratuite pentru pompierii români care ajută la stingerea incendiilor. Cu o condiție
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 aug 2021

Primăria Thassos, în colaborare cu Uniunea Hotelierilor din Thassos și cu Federația Proprietarilor de Camere de Închiriat, oferă pompierilor români, care ajută la eforturile de stingere a incendiilor de pădure din Grecia, cazare gratuită, dar două zile și doar vara viitoare, scrie Ethnos.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Organizarea găzduirii lor se va realiza în colaborare cu șeful biroului din România al Organizației Elene a Turismului, Georgios Stafylakis, și cu Consulatul României la Salonic, arată g4media.ro.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

Primarul din Thassos, Leftheris Kyriakidis, a declarat în acest sens: „Mulțumim întregului Corp de Pompieri și tuturor pompierilor pentru eforturile lor continue de mai multe zile, pe de o parte, pentru a contracara incendiile și, pe de altă parte, pentru a proteja zonele sensibile de apariția unor noi incendii. Mulțumim în special forțelor din alte țări care oferă ajutor și de aceea încercăm și noi să ne aducem contribuția”.

viewscnt
Afla mai multe despre
thassos
pompieri
cazare