Interdicție de circulație pe timpul nopții în orașul turistic Heraklion, pe Insula greacă Creta

Interdicție de circulație pe timpul nopții în orașul turistic Heraklion, pe Insula greacă Creta
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 aug 2021

 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Orașul turistic Heraklion de pe Insula greacă Creta urmează să fie suspus unei interdicțiide circulație pe timpul nopții începând de miercuri seara, în lupta împotriva epidemiei covid-19, după ce varianta indiană (delta) a SARS-CoV-2 a luat amploare în ultimele zile în Grecia, au anunțat autoritățile, relatează AFP.

La fel ca la Mykonos, Zakynthos și Chania, mai înainte, o interdicie de circulație pe timpul nopții urmează să fie impusă la Heraklion începând de joi, la ora locală 1.00 (și ora României) și până la ora locală 6.00, scrie News.ro.

Insula Thassos oferă vacanțe gratuite pentru pompierii români care ajută la stingerea incendiilor. Cu o condiție CITEȘTE ȘI Insula Thassos oferă vacanțe gratuite pentru pompierii români care ajută la stingerea incendiilor. Cu o condiție

Muzica urmează să fie total interzisă în baruri și restautrante, în vederea evitării aglomerării, iar adunările de peste 20 de persoane urmează, de asemenea, să fie interzise.

Aceste măsuri urmează să intre în vigoare miercuri, la ora locală 18.00 (și ora României), până la 17 august, a anunțat Secretariatul General al Protecției Civile.

În plin sezon turistic, acest oraș, deosebit de vizitat de turiști în perioada estivală, prezintă un risc important de creștere a contaminărilor cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore, în Grecia s-au înregistrat 4.181 de contaminări, iar bilanțul total a crescut la 521.400.

În toral 219 persoane se aflau la reanimare, 19 persoane au murit din cauza covid-19, iar bilanțul total al morților a crescut la peste 13.000.

Răspândirea variantei indiene (delta) a SARS-Cov-2 îngrijorează autoritățile elene, în contextul în care în Grecia au fost vaccinați complet 5,4 milioane de oameni.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
heraklion