Israelul nu vinde avioane F-16 Croației, din cauză că Statele Unite nu aprobă tranzacția

Israelul nu vinde avioane F-16 Croației, din cauză că Statele Unite nu aprobă tranzacția
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 ian 2019

Israelul nu va putea vinde Croației avioane de vânătoare F-16, din cauză că Statele Unite nu aprobă tranzacția, a declarat joi ministrul croat al apărării, Damir Krsticevic, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Croația a decis anul trecut să își modernizeze forțele aeriene și a optat pentru 12 avioane F-16 recondiționate. Premierul Andrej Plenkovic a afirmat săptămâna aceasta că nu va accepta nicio altă înțelegere decât cea cu Israelul, la care s-a ajuns în martie anul trecut, scrie Agerpres.

Avertismentul după ordonanța Guvernului privind măsurile fiscale are rapid urmări: Digi majorează tarifele lunare. Noile prețuri și de când va fi aplicată scumpirea CITEȘTE ȘI Avertismentul după ordonanța Guvernului privind măsurile fiscale are rapid urmări: Digi majorează tarifele lunare. Noile prețuri și de când va fi aplicată scumpirea

Presa croată, preluată de Reuters, a susținut că problema a apărut la modernizarea avioanelor cu ajutorul tehnologiei israeliene. Firmele americane din domeniul apărării nu ar mai fi obținut niciun profit din recondiționare și service.

viewscnt
Afla mai multe despre
f16
croatia