McDonald's se pregătește să redeschidă o parte din restaurantele din Ucraina, în pofida războiului

McDonald's se pregătește să redeschidă o parte din restaurantele din Ucraina, în pofida războiului
scris 11 aug 2022

McDonald's va începe să își redeschidă restaurantele din Ucraina în următoarele luni, potrivit companiei americane.

"După consultări și discuții extinse cu oficialii ucraineni, cu furnizorii și cu specialiștii în securitate și ținând cont de cererea angajaților noștri de a se întoarce la muncă, am decis să instituim un plan etapizat de redeschidere a unor restaurante din Kiev și din vestul Ucrainei", a declarat Paul Pomroy, șeful McDonald's pentru piețele internațional, citat de Reuters.

McDonald's a precizat că lucrează cu furnizorii pentru livrarea de produse și că va lua măsuri pentru a readuce angajații la locul de muncă cu protocoale de siguranță îmbunătățite.

După McDonald’s, un alt mare operator de restaurante fast-food iese din Rusia CITEȘTE ȘI După McDonald’s, un alt mare operator de restaurante fast-food iese din Rusia

Lanțul american de fast-food și-a închis restaurantele din Ucraina și Rusia în martie, însă a continuat să plătească salariile angajaților din cele două țări.

În mai, compania și-a vândut afacerea din Rusia către un licențiat local, restaurantele fiind redeschise ulterior sub brandul “Vkusno & tochka”.

McDonald's avea 109 restaurante în Ucraina. Compania nu a precizat câte intenționează să redeschidă.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonalds
mcdonalds ucraina
redeschidere restaurante
razboi ucraina
rusia