McDonald’s își închide restaurantele din Rusia, după multe critici

McDonald’s își închide restaurantele din Rusia, după multe critici
scris 8 mar 2022

McDonald's își închide temporar toate cele 850 de restaurante din Rusia, ca urmare a criticilor tot mai numeroase potrivit cărora lanțul de fast-food nu a acționat suficient de rapid după invazia din Ucraina.

Compania va continua să își plătească cei 62.000 de angajați din Rusia, a precizat directorul general Chris Kempczinski, citat de Bloomberg.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

McDonald's și-a închis temporar și cele 100 de locații pe care le deține în Ucraina și continuă să își plătească angajații de acolo.

"Pe măsură ce avansăm, McDonald's va continua să evalueze situația și să determine dacă sunt necesare măsuri suplimentare. În acest moment, este imposibil de prezis când am putea redeschide restaurantele noastre din Rusia", a declarat Kempczinski.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonalds
mcdonalds rusia
inchidere restaurante
invazie ucraina