Mercedes va investi 200 de milioane de euro pentru a produce baterii electrice în Polonia

Mercedes va investi 200 de milioane de euro pentru a produce baterii electrice în Polonia
scris 22 ian 2019

Constructorul auto german Mercedes-Benz Cars, divizie a grupului Daimler, va produce la uzina sa de la Jawor (Polonia) baterii electrice destinate noilor tipuri de autovehicule, a declarat, marți, premierul polonez Mateusz Morawiecki, transmite Reuters.

Mercedes va investi 200 de milioane de euro în actuala sa uzină de la Jawor, astfel că vor fi create 300 de noi locuri de muncă, scrie Agerpres.

Fondul Proprietatea: Schimbările fiscale riscă să afecteze serios potențialul de creștere al României în 2019 CITEȘTE ȘI Fondul Proprietatea: Schimbările fiscale riscă să afecteze serios potențialul de creștere al României în 2019

"Suntem încântați că un investitor care a fost alături de noi de mai mulți ani are din nou încredere în noi și a decis să facă investiții la Jawor", a declarat Mateusz Morawiecki.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mercedes-benz cars
polonia