Ministerul rus al Educației introduce ora de asamblare și dezasamblare a unei puști de asalt Kalașnikov AK-47

Ministerul rus al Educației introduce ora de asamblare și dezasamblare a unei puști de asalt Kalașnikov AK-47
scris 31 oct 2019

Ministerul Educației de la Moscova a dat ordin tuturor școlilor din Rusia să organizeze o lecție tematică dedicată puștii de asalt Kalașnikov (AK-47), apreciind că o astfel de oră va contribui la formarea sentimentului de patriotism la copii "ca o categorie moral-spirituală", inspirându-i să se alăture forțelor armate.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Inițiativa coincide cu cea de-a 100-a aniversare de la nașterea inventatorului celebrei puști Mihail Kalașnikov la 10 noiembrie. Pușca sa AK-47, care și-a făcut debutul în anii 1940, este una dintre cele mai prolifice arme din lume, scrie Agerpres.

Polonia vrea să impoziteze retailerii pentru dezavantajele pe care le generează orașelor CITEȘTE ȘI Polonia vrea să impoziteze retailerii pentru dezavantajele pe care le generează orașelor

Ministerul Educației a trimis deja dispoziție pentru desfășurarea unei astfel de lecții tematice la 10 octombrie la nivel național, inclusiv în clasele primare.

În afară de asamblarea și dezasamblarea AK-47 sau AK-74, elevilor li se va propune să compare pușca de asalt rusească cu pușca americană M-16.

viewscnt
Afla mai multe despre
kalașnikov ak-47
rusia