Moody's: Rusia beneficiază de rating favorabil investițiilor, în urma măsurilor de consolidare fiscală

Moody's: Rusia beneficiază de rating favorabil investițiilor, în urma măsurilor de consolidare fiscală
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 feb 2019

Agenția de evaluare financiară Moody's Investors Service a revizuit în creștere ratingul Rusiei, de la "Ba1" la "Baa3", în urma măsurilor de consolidare fiscală, transmit TASS și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ratingul "Baa3" reprezintă cel mai scăzut nivel din categoria "investment grade" (recomandat pentru investiții), scrie Agerpres.

În schimb, perspectiva atribuită ratingului Rusiei a fost înrăutățită de la pozitivă la stabilă, pe fondul actualelor presiuni din partea factorilor externi, inclusiv un posibil declin al prețului țițeiului.

EXCLUSIV FOTO Renault Logan facelift - surprins în probe, cu noile blocuri optice, pe străzile din România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Renault Logan facelift - surprins în probe, cu noile blocuri optice, pe străzile din România

Revizuirea în creștere, de la "Ba1" la "Baa3", a ratingului Rusiei vine în urma politicilor adoptate în ultimii ani, care au întărit finanțele publice deja solide ale țării, se arată în comunicatul agenției.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
investitii
masuri fiscale