Moscova restricționează accesul studenților și vârstnicilor în mijloacele de transport în comun

Moscova restricționează accesul studenților și vârstnicilor în mijloacele de transport în comun
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 oct 2020

Numărul zilnic de îmbolnăviri de COVID-19 a atins un nou record marți în Rusia, determinând Moscova să ia măsuri prin restricționarea accesului studenților și vârstnicilor la rețeaua de transport public a orașului, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a declarat că sunt necesare măsuri pentru ca studenții și persoanele în vârstă să rămână acasă în condițiile în care în capitală au fost înregistrate marți 4.082 de cazuri de noi infectări cu COVID-19, scrie Agerpres.

FOTO Un imens monument comunist abandonat din Bulgaria, în curs de restaurare CITEȘTE ȘI FOTO Un imens monument comunist abandonat din Bulgaria, în curs de restaurare

"În fiecare zi, situația legată de pandemia de coronavirus devine mai dificilă și mai dramatică", a scris Serghei Sobianin pe site-ul său, adăugând că peste 1.000 de persoane au fost spitalizate marți cu coronavirus în capitala rusă.

Potrivit lui Sobianin, cardurile studenților cu care aceștia călătoresc cu reducere cu mijloacele de transport public în Moscova vor fi anulate temporar vineri până la sfârșitul vacanței școlare de două săptămâni.

Moscoviții cu vârsta peste 65 de ani și cei cu afecțiuni cronice nu vor mai beneficia de permisele de călătorii gratuite în oraș din 9 octombrie până în 28 octombrie, a mai spus primarul capitalei ruse.

Sobianin a declarat că măsura este menită să protejeze populația vârstnică a Moscovei, în rândul căreia s-au înregistrat mai mult de un sfert din noile infecții cu coronavirus.

viewscnt
Afla mai multe despre
transport în comun
moscova