Oficial maghiar: „Bruxelles-ul a funcționat întotdeauna așa: prin șantajarea noastră”

Oficial maghiar: „Bruxelles-ul a funcționat întotdeauna așa: prin șantajarea noastră”
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 ian 2024

Șantaj în loc de negociere, amenințări în loc de dialog constructiv, scrie președintelele Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului ungar, Judit Varga, pe pagina sa de socializare, potrivit Rador Radio România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După cum a scris și ziarul ungar „Magyar Hirlap”, Bruxelles-ul a amenințat Ungaria pe prima pagină a ziarului Financial Times, susținând că dacă Ungaria nu va da bani din împrumut pentru Ucraina, atunci Bruxelles-ul nu va da resurse țării!”

Utilizarea bancnotelor contrafăcute a întregistrat o majorare semnificativă în 2023 CITEȘTE ȘI Utilizarea bancnotelor contrafăcute a întregistrat o majorare semnificativă în 2023

„Așa a funcționat întotdeauna Bruxelles-ul: ne șantajează din cauza stopării migrației ilegale și a nebuniei LGBTQ, și respingerii războiului. Ceea ce nu mai este negat nici de președintele Comisiei Europene. Șantaj în loc de negociere, amenințări în loc de dialog constructiv.

Se pare că este o telenovelă pe măsura Articolului 7 din Tratatul UE, iar liberalii de la Bruxelles nu mai au nevoie nici de Sargentini pentru ca vocea dictaturii imperiale să iasă din ei. Doar ne spun să tăcem, altmineri vor fi probleme!

Nu vom tace! Mai mult, vom fi și mai vocali în Germania, Franța, Belgia și în întreaga UE.

Ascultă cu atenție, Bruxelles: Ungaria nu va ceda niciodată șantajului! Începe campania electorală pentru alegerile PE, învățăm să conducem tractorul”, a scris Judit Varga în postarea sa.

viewscnt
Afla mai multe despre
judit varga
ungaria