Orbis a deschis primele hoteluri în Slovenia

Orbis a deschis primele hoteluri în Slovenia
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 feb 2018

Orbis Hotel Group, cel mai mare operator hotelier din Europa de Est, a deschis primele hoteluri în Slovenia, Mercure și ibis Styles Maribo, împreună cu partenerul local și investitorul Terme Maribor. Investiția totală în renovare, ce include camerele de hotel, zonele de lobby și restaurantele, a fost de aproximativ 600.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Compania britanică Prospex anunță că a găsit gaze la concesiunea Suceava, unde a investit în vară. Britanicii lucrează cu o companie controlată de unul dintre fiii unui miliardar de origine uzbecă CITEȘTE ȘI Compania britanică Prospex anunță că a găsit gaze la concesiunea Suceava, unde a investit în vară. Britanicii lucrează cu o companie controlată de unul dintre fiii unui miliardar de origine uzbecă

Grupul hotelier Orbis deține circa 120 hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile Accor în 16 țări: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Grupul are în total 20.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. 

viewscnt
Afla mai multe despre
starwood capital group
orbis
sofitel budapest chain bridge
starwood capital group