Organizațiile lui Navalnîi, desemnate drept ”extremiste” de către justiția rusă

Organizațiile lui Navalnîi, desemnate drept ”extremiste” de către justiția rusă
scris joi, 21:14

Justiția rusă a desemnat drept ”extremiste” organizațiile opozantului politic rus încarcerat Aleksei Navalnîi, omăsură care permite lichidarea acestora și o reprimare sporită a susținătorilor acestora odată cu apropierea alegerilor legislative prevăzute în septembrie, relatează AFP.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

”S-a recunoscut că aceste organizații nu doar că difuzau în mod voit informații care incitaula ură și la ostilitate față de reprezentanții puterii, ci și că ele comiteau infracțiuni și delicte extremiste”, a declarat presei un reprezentant al parchetului, Alksei Jafiarov, după anunțarea hotărârii, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
aleksei navalnîi
rusia