Grecia introduce beneficii pentru persoanele vaccinate anti-Covid

Grecia introduce beneficii pentru persoanele vaccinate anti-Covid
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iun 2021

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a anunțat că persoanele vaccinate împotriva coronavirusului s-ar putea bucura de anumite libertăți care nu le vor fi accesibile celor care nu s-au inoculat anti-Covid, relatează Euractiv.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mitsotakis a declarat că guvernul va introduce beneficii pentru persoanele vaccinate anti-Covid începând din această toamnă și a adăugat că nimeni nu va putea opri proprietarul unui restaurant să accepte doar persoane inoculate, scrie Hotnews.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Acesta s-a pronunțat de asemenea în favoarea vaccinării obligatorii a personalului sanitar și din centrele de îngrijire a bătrânilor, subliniind că este „extrem de încurajator” că numărul de infecții și spitalizări cu coronavirusul scade constant.

Premierul elen a mai spus însă că este „extrem de trist că vasta majoritate a persoanelor din secțiile ATI sunt cetățeni care au decis să nu se vaccineze”.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Vorbind despre evoluția pandemiei în Grecia, Mitsotakis a afirmat că țara și-a închis mai devreme granițele față de alte state, evitând astfel un prim val sever, potrivit Ekathimerini.

Însă evitarea valului doi nu a fost posibilă, a adăugat acesta, subliniind totuși că sistemul de sănătate a făcut față mai bine pandemiei decât cele din alte țări mai bogate.

viewscnt
Afla mai multe despre
gecia
covid-19