OTP Group a finalizat achiziția subsidiarei Societe Generale din Muntenegru

OTP Group a finalizat achiziția subsidiarei Societe Generale din Muntenegru
scris 17 iul 2019

Grupul financiar maghiar OTP a anunțat miercuri finalizarea tranzacției de cumpărare a subsidiarei Societe Generale din Muntenegru, prin achiziționarea a 90,56% din acțiuni.

”Achiziția a fost încheiată în data de 16 iulie, în timp ce contractul a fost semnat la 28 februarie 2019”, arată un comunicat.

Cu o cotă de piață de 11,9% la sfârșitul lunii martie 2019, Societe Generale din Muntenegru este a treia bancă pe piața din Muntenegru iar, ca bancă universală, a activat și pe segmentul de Retail și Corporate, scrie News.ro.

Recuperatorii de creanțe se robotizează pentru a colecta mai eficient datoriile românilor cu credite, cumpărate de la bănci. Primul robot, implementat de KRUK cu UiPath și RPABox CITEȘTE ȘI Recuperatorii de creanțe se robotizează pentru a colecta mai eficient datoriile românilor cu credite, cumpărate de la bănci. Primul robot, implementat de KRUK cu UiPath și RPABox

”Ca urmare a achiziției, OTP Group își va consolida poziția pe piață”, arată comunicatul.

Se preconizează că procesul de integrare va fi finalizat în 2020.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
otp group
societe generale