Parlamentul Bulgariei susține interzicerea loteriilor private

Parlamentul Bulgariei susține interzicerea loteriilor private
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 ian 2020

Parlamentul de la Sofia și-a dat miercuri acordul de principiu asupra unor măsuri de interzicere a loteriilor private și de extindere a controlului statului asupra pieței respective, în valoare de un miliard de leva (aproximativ o jumătate de miliard de euro) anual, semnalează Reuters și BTA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Măsurile legislative sunt menite să sprijine finanțarea sportului și să reducă participarea tinerilor la jocurile de noroc, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ Parlamentul European a ratificat acordul de retragere a Regatului Unit din UE CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Parlamentul European a ratificat acordul de retragere a Regatului Unit din UE

Conform noii legi, care mai trebuie să treacă prin încă o procedură de vot, companiile private din domeniul loteriilor vor fi înlocuite de Casa Națională pentru Sporturi (BST), instituție de stat care își va spori astfel veniturile, consacrate în bună măsură finanțării federațiilor sportive și a educației fizice.

De asemenea, se interzice vânzarea biletelor de loterie în apropierea școlilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
bulgaria
loterii private