Percheziții la proprietăți ale fostului președinte ucrainean Petro Poroșenko

Percheziții la proprietăți ale fostului președinte ucrainean Petro Poroșenko
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 dec 2019

Autoritățile ucrainene au percheziționat vineri mai multe proprietăți din Kiev ale fostului președinte Petro Poroșenko, în cadrul anchetelor judiciare în care apare numele acestuia, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Sunt în curs percheziții la mai multe adrese", între care un club de fitness și un complex imobiliar în care își are sediul și partidul fostului șef de stat, Solidaritatea europeană, a menționat pentru France Presse Angelika Ivanova, purtătoare de cuvânt a Biroului ucrainean de anchetă (DBR), însărcinat cu anchetele vizându-i pe înalții responsabili ai statului, scrie Agerpres.

Moscova înregistează o temperatură de 6°C noaptea pentru prima oară după 133 de ani CITEȘTE ȘI Moscova înregistează o temperatură de 6°C noaptea pentru prima oară după 133 de ani

Perchezițiile au loc în cadrul a două anchete, una pentru fraudă fiscală și legată de vânzarea de către Poroșenko a unei fabrici din Kiev, în 2018, și cealaltă privind dispariția de "informații secrete" de la sediul președinției, după plecarea sa din funcție, în mai a.c..

Deocamdată, nu se pune problema reținerii fostului șef de stat, a subliniat Ivanova.

viewscnt
Afla mai multe despre
petro poroșenko
perchezitii