Polonia va beneficia de 411 milioane euro de la UE pentru reconstrucția rețelei feroviare de la Lodz

Polonia va beneficia de 411 milioane euro de la UE pentru reconstrucția rețelei feroviare de la Lodz
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 aug 2018

O sumă de 411 milioane de euro din Fondul de Coeziune va fi investită în renovarea nodului feroviar Lodz, al treilea cel mai mare oraș din Polonia și totodată un important centru economic, informează un comunicat de presă al executivului comunitar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lodz are două gări principale, Lodz Fabryczna și Lodz Kaliska, care în prezent nu au o legătură directă între ele. Acest lucru reprezintă un obstacol major în dezvoltarea transportului în regiune și îngreunează viața locuitorilor din acest oraș, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Orarul de tranzacționare se scurtează la BVB. Chiar și după amputarea de 25 de minute, rămâne unul dintre cele mai lungi din lume CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Orarul de tranzacționare se scurtează la BVB. Chiar și după amputarea de 25 de minute, rămâne unul dintre cele mai lungi din lume

Fondul de Coeziune va finanța construcția unei conexiuni subterane între cele două gări principale, precum și spre gara de la Lodz Zabieniec, în vestul orașului. Proiectul cuprinde, de asemenea, construcția a două stații, Lodz Zielona și Lodz Ogrodowa.

viewscnt
Afla mai multe despre
polonia
lodz