Președintele Belarusului i-a dăruit lui Putin slănină și cartofi cu ocazia Anului Nou

Președintele Belarusului i-a dăruit lui Putin slănină și cartofi cu ocazia Anului Nou
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 dec 2018

Alexander Lukashenko, președintele Belarusului, i-a dăruit omologului său rus, Vladimir Putin, slănină și patru saci de cartofi drept cadou de Anul Nou, a informat secretarul de presă al președinției belaruse, Natalya Eismont, scrie TASS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Eismont a declarat în timpul unui talk-show de la postul belarus „Makayenka 9”: „Trebuie să vă spun că Alexander Lukashenko nu i-a oferit doar cartofi lui Vladimir Putin, din câte știu, președintelui rus îi place slănina”, scrie News.ro.

„Alexander Lukashenko știe acest lucru și în timpul precedentei sale vizite a adus slănină, cea mai bună, desigur”, a adăugat ea.

Turcia suspendă două programe TV care l-au criticat pe președintele Erdogan CITEȘTE ȘI Turcia suspendă două programe TV care l-au criticat pe președintele Erdogan

Eismont a declarat că au fost aduși apoi cartofii. „Din câte știu, cartofii au fost comandați pentru că, acum ceva timp, poate glumind pe jumătate, Lukashenko l-a întrebat pe Putin ce i-ar plăcea să obțină de la președintele Belarusului, de la țara noastră iar răspunsul a fost „Cartofi și slănină, ce altceva?”.

Conform lui Eismont, patru saci de cartofi de diferite varietăți au fost aduși la Moscova.

„Unii cartofi erau pentru prăjit, alții pentru piure, copt sau fiert. Toți au fost livrați cu instrucțiuni”, a adăugat ea.

Eismont a precizat că după o analiză lungă, staff-ul administrației prezidențiale a decis să le ofere liderilor Comunității Națiunilor Independente – organizație formată din foste republici sovietice – globuri făcute manual pentru bradul de Crăciun.

„Sunt exclusive”, a afirmat ea. „Inițial erau considerate de Lukashenko ca fiind prea grele și a cerut să fie făcute mai ușoare și mai festive”, a adăugat Eismont.

viewscnt
Afla mai multe despre
belarus
putin
cartofi
slanina