Proprietara retailerului online Wildberries este cea mai bogată femeie din Rusia

Proprietara retailerului online Wildberries este cea mai bogată femeie din Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 feb 2020

Clasamentul celor mai bogate femei din Rusia a suferit o schimbare chiar la vârf, după ce Tatyana Bakalchuk, fondatoarea și proprietara Wildberries, cel mai mare retailer online din Rusia și fosta URSS, a detronat-o pe Yelena Baturina, văduva fostului primar al Moscovei, Yuri Luzhkov, care a ocupat această poziție timp de un deceniu, transmite AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Averea Tatyanei Bakalchuk, 44 de ani, a ajuns la 1,4 miliarde de dolari, depășind-o pe cea a Yelenei Baturina, 56 de ani, evaluată la 1,2 miliarde de dolari, a anunțat joi ediția din Rusia a revistei Forbes, scrie Agerpres.

CEO-ul ING Ralph Hamers părăsește banca olandeză, după 29 de ani, pentru UBS. Hamers a condus în trecut și ING România CITEȘTE ȘI CEO-ul ING Ralph Hamers părăsește banca olandeză, după 29 de ani, pentru UBS. Hamers a condus în trecut și ING România

Potrivit Forbes, în 2019, averea Tatyanei Bakalchuk a crescut cu 400 milioane de dolari până la 1,4 miliarde de dolari în timp ce averea Yelenei Baturina a rămas neschimbată la 1,2 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
wildberries
tatyana bakalchuk