Putin, în vizită în Turcia în februarie

Putin, în vizită în Turcia în februarie
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 ian 2024

Președintele rus Vladimir Putin are în pregătire o vizită în Turcia în februarie, prima într-o țară membră a NATO de la lansarea războiului împotriva Ucrainei în februarie 2022, informează DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Da, se organizează o vizită”, a declarat consilierul pentru afaceri externe al lui Putin la Kremlin, Iuri Ușakov, luni agenției de presă Interfax.

Elon Musk a anunțat că Neuralink a realizat primul său implant cerebral CITEȘTE ȘI Elon Musk a anunțat că Neuralink a realizat primul său implant cerebral

O dată nu a fost încă anunțată.

Războiul din Ucraina va fi un subiect major al discuțiilor, la care președintele turc Recep Tayyip Erdogan probabil va lua parte, scrie Agerpres.

Putin a fost numit suspect de crime de război de către Tribunalul Penal Internațional de la Haga și a evitat în mare măsură călătoriile în străinătate de la începutul războiului, notează DPA.

Putin, în vârstă de 71 de ani, se confruntă cu alegeri prezidențiale în martie, pe care aproape sigur că le va câștiga, dar potrivit comentatorilor politici, el vrea să arate că poate fi încă un om de stat pe scena mondială.

Deși există un mandat internațional de arestare pe numele său, nu există indicii că Turcia l-ar aresta.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
rusia