Putin, reales cu 76,67% din voturile exprimate

Putin, reales cu 76,67% din voturile exprimate
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mar 2018

Vladimir Putin a fost reales duminică în al patrulea mandat la conducerea Rusiei cu 76,67% din voturile exprimate, potrivit rezultatelor după numărarea a 99% din voturi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este un scor cu 13 puncte mai mare față de cel cu care a fost ales în 2012 (63,6%), scrie News.ro.

Prin această victorie, Putin, care a fost președinte din 1999 în 2008 și din 2012 până în prezent, iar premier din 2008 în 2012, va rămâne la Kremlin până în 2024.

După ce a fost reales triumfal, într-un scrutin fără suspans dar pătat de numeroase acuzații de nereguli, Putin a declarat în fața a mii de susținători, adunați în centrul Moscovei, că victoria sa este un semn de ”încredere” și ”speranță” din partea rușilor.

VIDEO Startup-ul brașovean ATi Studios lansează, în colaborare cu Google, o aplicație pentru studierea limbilor străine cu ajutorul realității augmentate (AR) CITEȘTE ȘI VIDEO Startup-ul brașovean ATi Studios lansează, în colaborare cu Google, o aplicație pentru studierea limbilor străine cu ajutorul realității augmentate (AR)

”Văd încrederea și speranța poporului nostru, vom munci la fel de dur, tot atât de responsabil și eficient”, a declarat el duminică seara în fața simpatizanților săi, adunați lângă Kremlin.

”Văd recunoașterea faptului că multe lucruri au fost făcute în condiții foarte dficile”, a adăugat el.

viewscnt
Afla mai multe despre
alegeri rusia
putin