Rusia a decis când va avea referendumul de modificare a Constituției. Putin poate rămâne la putere până în 2036

Rusia a decis când va avea referendumul de modificare a Constituției. Putin poate rămâne la putere până în 2036
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iun 2020

Referendumul asupra modificărilor constituționale care i-ar permite lui Vladimir Putin să rămână la putere până în 2036 va avea loc la 1 iulie, a anunțat președintele rus în cadrul unei întâlniri cu oficialii responsabili de organizarea scrutinului, relatează The Moscow Times.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Votul era programat să aibă loc în 22 aprilie, dar a fost amânat datorită pandemiei de COVID-19, arată Hotnews.

Președintele rus a declanșat o furtună politică în luna ianuarie după ce a propus o revizuire a Constituției, urmând ca legea fundamentală să fie modificată pentru prima dată din 1993.

CONFIRMARE FOTO Investiție de aproape 3 miliarde euro în cel mai mare plan din București și unul din cele mai mari în România: cele mai înalte clădiri, cea mai mare piață, cel mai mare coworking CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Investiție de aproape 3 miliarde euro în cel mai mare plan din București și unul din cele mai mari în România: cele mai înalte clădiri, cea mai mare piață, cel mai mare coworking

De la momentul propunerii acesta și-a văzut nivelul popularității scăzând la un minim istoric datorită gestionării pandemiei cauzate de noul coronavirus.

Atât sondajele de opinie realizate de surse apropiate Kremlinului cât și cele independente au arătat că referendumul ar trece cu o majoritate sau o majoritate fragilă.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
putin