Rusia: Anchetă vizând BBC, ca răspuns la amenințări împotriva canalului RT

Rusia: Anchetă vizând BBC, ca răspuns la amenințări împotriva canalului RT
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2018

Regulatorul de telecomunicații rus Roskomnadzor a anunțat vineri că a început să ancheteze activitățile BBC în Rusia, ca răspuns la declarațiile autorității britanice de reglementare a audiovizualului ce acuză canalul rus RT de încălcare a regulilor de imparțialitate, informează France Presse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-un comunicat, Roskomnadzor a declarat că "a pus în aplicare măsuri de control" asupra activităților în Rusia ale canalului de știri non-stop BBC World News și website-urilor BBC, scrie Agerpres.

Globalworth, cel mai mare proprietar de spații de birouri din România, a finalizat cea mai mare achiziție de până acum, de aproape 200 de milioane de euro CITEȘTE ȘI Globalworth, cel mai mare proprietar de spații de birouri din România, a finalizat cea mai mare achiziție de până acum, de aproape 200 de milioane de euro

Roskomnadzor a precizat că dorește să verifice "respectarea legislației ruse" de către aceste media, adăugând că aceasta are "legătură cu situația legată de decizia regulatorului britanic Ofcom".

BBC World News este canalul internațional de știri al BBC. În schimb, serviciul în limbă rusă BBC există doar pe internet.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
bbc
rt