Rusia: Anchetă vizând BBC, ca răspuns la amenințări împotriva canalului RT

Rusia: Anchetă vizând BBC, ca răspuns la amenințări împotriva canalului RT
scris 21 dec 2018

Regulatorul de telecomunicații rus Roskomnadzor a anunțat vineri că a început să ancheteze activitățile BBC în Rusia, ca răspuns la declarațiile autorității britanice de reglementare a audiovizualului ce acuză canalul rus RT de încălcare a regulilor de imparțialitate, informează France Presse.

Într-un comunicat, Roskomnadzor a declarat că "a pus în aplicare măsuri de control" asupra activităților în Rusia ale canalului de știri non-stop BBC World News și website-urilor BBC, scrie Agerpres.

Globalworth, cel mai mare proprietar de spații de birouri din România, a finalizat cea mai mare achiziție de până acum, de aproape 200 de milioane de euro CITEȘTE ȘI Globalworth, cel mai mare proprietar de spații de birouri din România, a finalizat cea mai mare achiziție de până acum, de aproape 200 de milioane de euro

Roskomnadzor a precizat că dorește să verifice "respectarea legislației ruse" de către aceste media, adăugând că aceasta are "legătură cu situația legată de decizia regulatorului britanic Ofcom".

BBC World News este canalul internațional de știri al BBC. În schimb, serviciul în limbă rusă BBC există doar pe internet.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
bbc
rt